Riba-roja d’Ebre inaugura l’espai Zona Líquida

Riba-roja aposta pel desenvolupament econòmic al voltant de les tecnologies de la informació i la comunicació i inaugura l’espai Zona Líquida, un centre municipal de teletreball i coworking que ofereix una connexió amb xarxa de fibra òpitca amb una ràpidesa de fins a 40 megues.

L’espai Zona líquida es situa a la planta superior d’un edifici on també s’hi ubiquen la biblioteca i el telecentre. Un espai pensat per acollir a aquelles persones que treballen des de casa, els teletreballadors, però que necessiten un espai per compartir idees i experiències amb altres professionals. D’aquesta manera el municipi de la Ribera d’Ebre és converteix en l’únic municipi de Catalunya de menys de 1.500 habitants en disposar d’una instal·lació d’aquest tipus i amb una xarxa de fibra òptica d’alta velocitat. Antonio Suàrez és l’alcalde de Riba-roja d’Ebre.

ANTONIO SUAREZ 23-5 ZONA LIQUIDA

Carles Flamerich, Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, va presidir l’acte remarcant que aquesta  iniciativa és tot un exemple per a la resta de municipis de Catalunya ja que ajuda als nous professionals d’avui en dia a donar un pas endavant:

CARLES FLAMERICH 23-5 CENTRE TELECOWORKING RIBAROJAMP3

Un projecte que tant sols ha requerit d’una inversió de 3 mil euros, i que ha comptat amb l’ajuda i el suport dels serveis informàtics del consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

SAMSUNG

 

Comments are closed.