La Fira del Llibre Ebrenc celebra avui el seu 10è aniversari

La Fira del Llibre Ebrenc celebrarà aquest vespre el seu desè aniversari en un acte institucional en el que hi estan convidats tots els nens i nenes de Móra d’Ebre que van nàixer l’any 2004, coincidint amb la primera edició de l’esdeveniment literari.

Tot plegat quan tant sols falta una setmana per tal que tant el Litterarum i la Fira del Llibre Ebrenc obrint les portes a tot un cap de setmana replet d’activitats. La primera però s’avança a aquest vespre, la plaça de la Cultura de Móra d’Ebre serà l’escenari escollit per retre un homenatge als primers deu anys de vida de la Fira del Llibre Ebrenc, un esdeveniment que després de 10 anys es troba totalment consolidat a les comarques de l’Ebre i també de Tarragona.

Durant l’acte es farà un reconeixement a aquells nens i nenes de Móra d’Ebre que van nàixer el mateix any que la fira, el 2004, així com també es llegiran fragments de textos d’autors ebrencs. Un acte que estarà presidit pel grafit literari gegant “Sediments literaris” que ha pintat l’artista reusenc Gaser.

Comença, doncs, el conte enrere per aquests dos grans esdeveniments, i això vol dir que aquests són ja els últims dies en els que els programadors poden inscriure’s al Litterarum, on podran gaudir de fins a 13 espectacles literaris en català.

GRAFIT LITERARI FIRA LLIBRE EBRENC 2013

 

cartell2013LITTERARUM + FIRA LLIBRE EBRENC

Comments are closed.