La Generalitat té un deute de 2’5 milions d’euros amb el Priorat

I mentrestant la Generalitat no es decideix a aprovar els pressupostos per aquest any el deute amb administracions locals i comarcals segueix augmentant. Com és el cas del Consell Comarcal del Priorat que continua amb l’aigua al coll i un deute per part del govern català de 2’5 milions d’euros.

Des de l’ens comarcal del Priorat entenen la situació complicada per la que passa el govern de la Generalitat però d’altra banda veuen com mes a mes el deute que aquesta té amb ells va augmentant. El consell ja va haver de fer una reestructuració de personal a principis de l’any passat, però tot i això el seu president, Cèsar López, ha assegurat als micròfons de Ràdio Móra d’Ebre que viuen amb “l’ai al cor” per si arriba el moment de no poder pagar les nòmines als treballadors:

CESAR LOPEZ 22-5 DEUTE GENERALITAT AI COR

López va aprofitar la visita de fa unes setmanes del president Artur Mas a la Cartoixa d’Escaladei per demanar-li que aquest deute de 2.5 milions d’euros es pugui posar, almenys una part, al dia per tal de poder pagar els proveïdors i seguir tirant endavant.

 

Comments are closed.