El sector turístic de la Terra Alta es forma en anglès

Que els professionals del sector turístic de la Terra Alta aprofundeixin amb el coneixement de la llengua anglesa per tal d’oferir un millor servei als visitants de la comarca. Aquest és l’objectiu de la nova sessió de seminaris d’atenció en anglès que impulsa el Consell Comarcal de la Terra Alta.

Ho fa mitjançant el programa Terra Alta més, amb el que emprèn la tercera edició d’aquestes sessions d’atenció amb anglès que donen continuïtat a les accions professionalitzadores que ja s’han desenvolupat a la comarca en els darrers anys. Tot plegat per tal que tots aquells professionals del sector turístic i comercial de la Terra Alta puguin aprofundir en el coneixement de la llengua anglesa i en la millora de les competències professionals per tal d’assolir un nivell més alt en la qualitat dels serveis que s’ofereixen.

D’aquesta manera durant els mesos de juny i juliol s’impartiran aquests nous seminaris amb els que s’ensenyarà com interpretar i produir missatges i documentació en anglès, com expressar-se amb la clientela i els professionals del sector i a més fer-ho amb correcció i fluïdesa.

Comments are closed.