Ascó es prepara per la 6ena Mostra d’Arts i Oficis i el 1r Tastavins

Més de 70 artesans i una trentena de cellers es donen cita aquest cap de setmana a Ascó en la sisena edició de la Mostra d’Arts i Oficis, que aquest any inclou també la primera fira Tastavins, una mostra dels vins de les DO’s de l’entorn.

La Mostra d’Arts i Oficis d’Ascó va iniciar-se ara fa sis anys com el Mercat Medieval de la població de la Ribera d’Ebre. Un mercat que ha evolucionat amb el temps per convertir-se en una de les principals mostres d’artesania catalana, buscant la consolidació en aquest àmbit. Prova d’això, són la setantena d’artesans d’arreu de Catalunya, i sobretot d’oficis antics de les Terres de l’Ebre que estaran aquest cap de setmana a Ascó. Pau Daniel Serrano és el regidor de Festes de la població:

PAU DANIEL SERRANO 15-5 ARTESANS MOSTRA

Entre aquests artesans hi destaquen terrissaires i ceramistes de Miravet i Benissanet, teixidors d’Arnes, gravadors de fusta de Pinell de Brai o matalassers de Ginestar entre d’altres.

Una mostra que ve acompanyada de la primera fira TastaVins, on hi seran presents una trentena de cellers de les DO’s Montsant, Priorat, Terra Alta i Tarragona.

1367761766_tastavins-asco-priorat-montsant-terra-alta-tarragona-infovi-infovino-enoguia VI_mostra_arts_oficis_asco_

Comments are closed.