Els Cellers Cooperatius de Gandesa i el Pinell en la mostra de cellers de Catalunya

Els Cellers Cooperatius de Gandesa i el Pinell de Brai serán presents en l’exposició Cellers de Catalunya. Cooperativisme + Modernisme que acollirà el Palau Oliver de Boteller de Tortosa i que viatjarà per tota Catalunya.

Una exposició itinerant organitzada en el marc del programa de restauració i millora dels diferents Cellers Cooperatius de Catalunya obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell, i que presenta els cellers modernistes construïts a principis del segle 20. La mostra ja ha estat exposada al Caixa Fòrum de Barcelona i a l’Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern davant la Unió Europea a Brussel·les i ara arriba a Tortosa per viatjar per tota Catalunya.

La mostra s’articula al voltant de les vivències dels cooperativistes i les persones que hi ha viscut a prop i els detalls i mirades a l’arquitectura dels cellers, per tal que el visitant faci seves aquestes vivències i es desperti el seu interès per descobrir aquests cellers repartits per tots els pobles catalans.

La inauguració tindrà lloc el proper 24 de maig i contarà d’un tast de vins a càrrec del Celler Cooperatiu de Ganesa i un tast d’olis a càrrec del Celler Cooperatiu del Pinell de Brai.

OBRES CELLER MODERNISTA ACABAT 4-4-2013

Comments are closed.