25 anys Hospital Móra d’Ebre

Durant els 25 anys de vida de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre aquest ha augmentat notòriament el volum de la seva activitat, adaptant-se a les necessitats de salut de la gent del territori. Una tasca que tot i la crisis econòmica, el seu director, Òscar Ros, creu que ha de seguir endavant.

Al llarg de 25 anys l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre ha crescut en serveis adaptant-se a la demanda del territori, de la gent de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat, on aquest és centre de referència. I malgrat els temps difícils i els ajustos pressupostaris el seu director, Òscar Ros, creu que el centre ha de seguir treballant pel territori i adaptant-se a aquesta demanda:

OSCAR ROS 15-5 L’HOSPITAL S’ADAPTA A LA DEMANDA

L’hospital de Móra d’Ebre commemorarà aquests 25 anys amb un conjunt d’activitats fins al maig de l’any vinent. El doctor Ros, ha avançat en una entrevista a l’Hora L de Ràdio Móra d’Ebre que la part més institucional de l’aniversari tindrà lloc després de l’estiu. Tot i que pels propers mesos ja preparen un concurs de dibuix per totes les escoles de les tres comarques, i una paella a Sant Jeroni pels treballadors i familiars amb pujada a la Picossa inclosa.

Comments are closed.