El Govern accelera les obres del pla de restitució a la Ribera d’Ebre i el Priorat

El Govern de la Generalitat impulsa la millora del subministrament d’aigua a Benissanet, Miravet, Tivissa, Vinebre i Falset mitjançant la construcció de 2 dipòsits i 3 pous així com una xarxa de canonades de 16.600 metres. Uns projectes que formen part del Pla de Restitució Territorial de Flix i que beneficiaran unes 11 mil persones.

D’aquesta manera es permetrà incrementar la disponibilitat d’aigua a aquells municipis situats aigües avall de Flix davant d’un hipotètic episodi de contaminació a l’Ebre durant els treballs de descontaminació del pantà. Acuamed serà l’encarregada de dur a terme aquestes actuacions que beneficiaran prop d’11 mil persones de 5 municipis de la Ribera d’Ebre i el Priorat.

D’aquesta manera es construiran 2 dipòsits i 3 pous amb una capacitat total de 750 metres cúbics, i també més de 16.600 metres de xarxa de canonades, que donaran servei als municipis de Benissanet, Miravet, Tivissa, Vinebre i Falset. Uns treballs que formen part del pla de restitució territorial de Flix i que són imprescindibles per garantir l’abastament d’aigua en aquests municipis.

Comments are closed.