Dia de vaga general a l’educació en contra de les retallades i la LOMCE

Avui dia 9 de maig és dia de vaga general a l’educació. Professors, pares i estudiants estan cridats a mobilitzar-se en contra de la LOMCE, la LEC i les retallades.

La comunitat educativa no està disposada a deixar que l’estat acabi amb l’educació pública. Per això els sindicats majoritaris juntament amb els sindicats de l’ensenyament han convocat avui una jornada de vaga general en defensa d’aquest ensenyament públic i en contra de les retallades i la LOMCE.

Universitats, formació professional, batxillerat, escoles oficials d’idiomes, serveis educatius, ESO, educació infantil i primària, guarderies, escoles de música i d’art i escoles de Persones adultes estan citades a aquesta vaga en contra de les polítiques d’austeritat i retallades a l’educació i en contra de la contrareforma educativa que planteja el Ministeri.

Al llarg del dia s’han convocat diferents mobilitzacions. En el cas de Tarragona a les 12 del migdia hi haurà una concentració davant els serveis territorials, mentre que a les 6 de la tarda està prevista una manifestació a la plaça Imperial Tarraco. També s’ha convocat una manifestació a Tortosa, en aquest cas serà a les 7 de la tarda a la Plaça Estadi.

Comments are closed.