Campanya “Teatre a l’escola” de la Diputació de Tarragona

El teatre torna a l’escola. La Diputació de Tarragona ha signat un any més el conveni amb l’Associació Teatrescola per fer possible aquesta campanya en les escoles de la demarcació de Tarragona.

La campanya “Teatre a l’escola” impulsada per l’Associació Teatrescola es va iniciar ja l’any 1986 amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament cultural, lingüístic i artístic entre els escolars per crear, d’aquesta manera, nous públics per a la cultura.

D’aquesta manera la Diputació de Tarragona ha signat un nou conveni amb l’associació que preveu l’aportació de 24 mil euros per finançar el programa. L’Associació Teatrescola realitzarà un any més cursos, jornades de treball i assessorament a aquelles persones vinculades a l’àmbit teatral. Tot plegat per tal d’incidir en la creació i preparació de les diferents obres de teatre que duen a terme els alumnes de les diferents escoles de la demarcació de Tarragona, tant de primària com de secundària.

Durant el passat 2012 la campanya va contribuir a posar en escena a més de 5 mil actors i un total de 213 obres de teatre, de prop de 90 municipis del territori.

Comments are closed.