13 mil visitants a la Fira del Vi de Falset

Èxit en la divuitena edició de la Fira del Vi de Falset, que ha superat en mil visitants l’edició anterior arribant a la xifra dels 13 mil. Tot plegat en un cap de setmana on els vins de les DO’s Montsant i Priorat s’han convertit en els verdaders protagonistes de la jornada. Un esdeveniment que ja és cita obligada per als amants del bon vi.

I és que divuit anys donen per a molt. En el cas de la Fira del Vi de Falset la majoria d’edat li ha servit per tal de consolidar-se com un esdeveniment de referència en el món vitivinícola. Prova d’això en són els curiosos de diferents nacionalitats que s’han passejat pel Priorat:

TREN 4-5 FIRA VI FALSET

L’oferta se’ns dubte ha estat variada, fins a 63 estands de les dos denominacions d’origen de la comarca, la Montsant i la Priorat han mostrar els seus millors vins als visitants. En aquest sentit el president de la DO Montsant, Jaume Domènech, assegura que cal seguir apostant per la globalització dels vins de la comarca:

JAUME DOMENECH 4-5 DO MONTSANT REFERENT MUNDIAL

Una comarca que aposta fort per un model de turisme basat en la cultura del vi, i respectuós amb el medi que l’envolta. En aquest sentit continuen lluitant amb força per tal d’aconseguir que el seu paisatge de muntanya sigui declarat  Patrimoni  Mundial per la UNESCO. Toni Alcover és el president de la DO Qualificada Priorat:

TONI ALCOVER 4-5 DOQ PRIORAT UNESCO

Tot plegat en un cap de setmana on el vi ha estat acompanyat també d’una cinquantena d’activitats organitzades arreu de la comarca que han fet encara més atractiva la cita amb Falset.

SAMSUNG SAMSUNG

Comments are closed.