Neus Munté visita el Centre de Dia de Tivissa

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, confirma que s’està treballant per tal que el gimnàs de rehabilitació del Centre de dia de Tivissa es converteixi en un servei comarcal per descongestionar l’Hospital de Móra d’Ebre.

La consellera de la Generalitat, Neus Munté, va visitar ahir el Centre de Dia de Tivissa que es troba en funcionament des del gener d’aquest any. Una visita en la que va aprofitar per conèixer de primera mà el projecte per tal que el seu gimnàs de rehabilitació pugui ser utilitzat com a servei de rehabilitació per la resta de la comarca, fomentant així l’optimització de recursos.

NEUS MUNTE 2-5 REHABILITACIO TIVISSA

D’aquesta manera es confirma el que ja ens avançava la setmana passada el batlle de Tivissa, Jordi Jardí, qui remarcava que aquest servei es podria posar en funcionament abans de l’estiu. Jardí va voler aprofitar la visita de la consellera per tal de mostrar-li la voluntat del consistori municipal d’anar més enllà i poder fer realitat el projecte de construir una residència per a la gent gran:

JORDI JARDI 2-5 VOLEM RESIDENCIA

D’altra banda, el Centre de dia acollirà en les properes setmanes la nova llar de jubilats de Tivissa que disposa en l’equipament un local amb servei de bar.

DSC_0888 DSC_0932 DSC_0894

Comments are closed.