La CUP de Reus exigeix transparència als ens comarcals de les Terres de l’Ebre si volen més poder a SAGESSA

SAGESSA ha estat un dels caramels de Prat durant els darrers anys, quan era Director General d’INNOVA… una empresa que, com els venim explicant des de fa temps, es troba ara mateix dividida entre els partidaris de trencar-la i els que volen que tot continuï igual. Doncs bé, com la solució més salomònica que s’està estudiant és la de canviar l’accionariat i això implicaria que la oposició de Reus sortís del Consell d’Administració, David Vidal de la CUP assegura que:

VIDAL 3-5 JUTJATS SAGESSA

Vidal, de fet, assegura que la voluntat final de CiU és que només hi hagi convergents a SAGESSA…

El portaveu de la CUP a Reus critica que les Terres de l’Ebre ara vulguin més poder de decisió a SAGESSA quan sempre s’han negat a que es controlin els comptes i es faci una auditoria de gestió de totes les societats que conformen l’empresa. Assegura que l’únic que vol CiU és utilitzar el poder de SAGESSA en l’àmbit sanitari per, literalment, jugar a ser neoliberals de fireta.

VIDAL 3-5 NEOLIBERALS DE FIRETA

Vidal assegura que si els Presidents dels Consells Comarcals de les Terres de l’Ebre reclamen més poder pel territori a SAGESSA, el que primer cal fer és exigir-los transparència als òrgans que ells dirigeixen. En els propers dies els demanar per escrit que exposin els comptes dels Consells i aclareixin les dietes que cobren i el sistema de contractació de personal. 

CUP Reus sobre Sagessa Terres Ebre 3-5-2013

Comments are closed.