Arranca la 18ena edició de la Fira del Vi de Falset

Arranca la divuitena edició de la Fira del Vi de Falset convertida en l’esdeveniment vitivinícola de referència aquest cap de setmana. Els vins de les denominacions d’origen Montsant i Priorat exhibeixen tot el seu potencial acompanyats de tot un seguit d’activitats on el vi és l’únic protagonista.

Després d’una setmana amb activitats prèvies demà finalment arriba l’esdeveniment turístic més important del Priorat, amb el tret de sortida a la Fira del Vi de Falset, que compleix la majoria d’edat consolidant-se com tot un referent en el sector vitivinícola. Una prova són la cinquantena de cellers que ja han confirmat la seva assistència aquest cap de setmana, en els estands del carrer Miquel Barceló. Jordi Puxeu és l’alcalde de Falset:

JORDI PUXEU 3-5 FIRA VI FALSET 18 ANYS

Dos dies replets d’activitats on hi trobarem des dels típics tastos de vins, passant per sopars maridatges i presentacions de llibres. D’altra banda la fira del vi també es converteix en tota una oportunitat, en un gran escenari, per tal de presentar en societat les noves creacions dels cellers de la comarca.

Tot i que un dels plats forts de la fira no arribarà fins al proper dilluns al matí, amb el Tast de Professionals, on un centenar de professionals del món del vi han assegurat que no es perdran la cita.

CARTELL FIRA VI FALSET 2013

Comments are closed.