Seminaris de cooperació de turisme i agroalimentació a la Ribera d’Ebre

La Ribera d’Ebre persegueix la dinamització turística i inicia uns nous seminaris de cooperació entre els agents turístics i els productors agroalimentaris de la comarca.

Uns seminaris que consten de 5 sessions de formació que ja  van donar el tret de sortida la setmana passada a Flix. Tot plegat per tal de millorar la cooperació entre els agents turístics de la Ribera d’Ebre i els productors agroalimentaris. Una activitat que s’emmarca dins del projecte Ribera d’Ebre VIVA en el projecte Treball a les 7 comarques de l’ens de la Ribera.

Els seminaris combinen una part de visites al territori per tal de conèixer els recursos, itineraris i empreses; i d’altra banda una part formativa sobre tendències vacacionals, exemples de bones pràctiques empresarials i iniciatives innovadores.

En la primera sessió a Flix hi van participar fins una vintena de persones, majoritàriament empresaris del sector turístic. Les propers sessions es centraran en Miravet, la navegació fluvial, la Serra de Llaberia i les Muntanyes de Tivissa GR-7 i GR-99.

Seminari Flix2 turisme 30-4-2013

Comments are closed.