Móra d’Ebre rebutja l’avantprojecte de la reforma del govern local

Móra d’Ebre mostra el seu rebuig total a l’avantprojecte llei del govern central que contempla la reforma del govern local. Una reforma que afectaria de ple als municipis de les nostres comarques, eliminant competències als ajuntaments dels pobles amb menys de 20 mil habitants.

Tot i que de moment aquesta llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració local es troba en la fase d’avantprojecte des del consistori municipal de Móra d’Ebre han volgut mostrar el seu rebuig a aquesta reforma que segons el seu alcalde, Joan Piñol, agredeix el món municipal, en detriment del ciutadà:

JOSEP A MORENO 29-4 SOBIRANIA FISCAL MDEMP3

I és que aquesta reforma passa per treure competències als ajuntaments d’aquelles poblacions de menys de 20 mil habitants i traspassar-les a les diputacions. D’aquesta manera el ple que va celebrar Móra d’Ebre ahir al vespre va aprovar una moció en contra d’aquesta llei presentada pel grup convergent, una moció que va rebre els vots favorables de gairebé tot el plenari, a excepció de l’abstenció del regidor del Partit Popular.

Ple Móra d'Ebre 29-4-2013

Comments are closed.