Arranquen els actes previs a la Fira del Vi de Falset

La Fira del Vi de Falset escalfa motors i inicia les activitats prèvies aquest cap de setmana. Un esdeveniment que s’ha convertit en tot un referent en el sector vinícola i que conta amb la col·laboració d’iniciatives publiques i privades d’arreu del Priorat.

Encara queda una setmana per que arribi el que serà la divuitena edició de la Fira del Vi de Falset. Tot un esdeveniment de referència en el sector vinícola que conta amb la participació dels diferents municipis del Priorat que al llarg d’aquesta setmana organitzen tot un seguit d’activitats per tal de fer més atractiva l’oferta. Una participació que augmenta any rere any amb la consolidació d’iniciatives privades que ja són tota una tradició. Isabel Vila és la presidenta de Priorat Enoturisme:

ISABEL VILA 26-4 INICIATIVA PRIVADA

I precisament Priorat Enoturisme és una d’aquestes associacions que ha col·laborat en l’organització d’activitats. Es tracta d’un seminari sobre el present i el futur de l’enoturisme al Priorat que tindrà lloc aquest dissabte al vespre:

ISABEL VILA 26-4 SEMINARI

L’expectativa per la fira és tant elevada que el Tast de Professionals del sector del vi, que tindrà lloc el dilluns 6 de maig ja conta amb un centenar d’inscripcions.

CARTELL FIRA VI FALSET 2013

Comments are closed.