18ena edició Premi Fotografia Terra Alta a La Fatarella

El Consell Comarcal de la Terra Alta entrega els guardons de la divuitena edició del seu Premi de Fotografia Terra Alta a la Fatarella donant el tret de sortida a l’exposició amb les obres seleccionades.

El premi de fotografia de la Terra Alta ha arribat aquest any a la majoria d’edat complint 18 edicions. Un premi totalment consolidat a la comarca i en el que s’hi ha presentat gairebé 180 fotografies originals, tot i que només 6 han estat premiades. Precisament aquestes 6 guanyadores són les que es poden visitar al Telecentre de La Fatarella des del passat divendres, quan es va aprofitar per fer l’acte d’entrega dels guanyadors.

D’aquesta manera Fèlix Sarrablo és va endur el primer premi en la categoria Terra Alta per l’obra “Indrets de la Terra Alta”, mentre que Maria Gràcia de la Hoz va quedar segona amb “Gandesa celler”. Pel que fa a la categoria lliure Carles Verdú va guanyar el primer premi amb “Pesca tradicional”, i Jaume Estopà es va fer amb el segón amb “Incendi”.

D’altra banda Alexandra Adriana Sagi ha estat guardonada amb l’accèssit a millor autora comarca amb l’obra “Barcadero subterrani” i Judith Ulldemolins s’ha fet amb la millor autora comarcal jove per l’obra “Retrat”.

Guanyadors 18 Premi Fotografia Terra Alta 12-4-2013

Comments are closed.