230 visitants al Castell de Móra d’Ebre per Setmana Santa

El Castell de Móra d’Ebre ha rebut 230 visites durant els festius de Setmana Santa. Satisfacció, per tant a la capital de la Ribera d’Ebre que ha vist com han augmentat els interessats per aquest actiu turístic respecte l’any passat, concretament hi han passat 43 persones més. 

La setmana santa ha deixat xifres encoratjadores al territori, si la Terra Alta fregava el 100% d’ocupació, les visites al Castell de Móra d’Ebre han augmentat respecte l’any passat arribant a les 230 durant els 4 dies que ha estat obert. Turistes procedents majoritàriament de Barcelona i Tarragona. En aquest sentit, Joan Piñol, alcalde de Móra d’Ebre, remarcava en una entrevista al Fil Directe d’aquesta casa la importància d’executar l’obra dels talussos del castell:

JOAN PIÑOL 3-4 TALUSSOS CASTELL TURISME

Piñol també s’ha mostrat optimista pel que fa a la campanya turística de l’estiu, confirmant el que seran dos novetats per a la capital de la Ribera d’Ebre. I és que dos empreses tarragonines han mostrat interès per tal d’organitzar estades d’estiu d’angles i esports per a nens i joves a la població. Unes accions que generaran moviment de gent de fora de la comarca convertint-se en un possible punt d’atracció turístic per als seus pares.

Foto castell móra d'Ebre torre

Comments are closed.