El comitè d’empresa d’ERCROS impugnarà l’ERO

Continua la lluita a Flix per l’ERO a ERCROS. El comitè d’empresa impugnarà l’expedient de regulació per tal de tenir una via legal en el cas que l’empresa cometi alguna irregularitat en l’execució de l’ERO.

CRO 4-3 ADRI ERO FLIX IMPUGNAR + VOLUNTARIS

Cal recordar que els representants dels treballadors de la química de Flix van ser els únics del grup ERCROS que no van signar l’acord d’ERO. Amb aquesta mesura s’asseguren tenir una via legal en el cas que l’empresa cometi alguna irregularitat en l’execució de l’expedient. Francesc Xavier Garcia és el president del comitè d’empresa d’ERCROS a Flix:

FRANCESC XAVIER GARCIA 3-4 IMPUGNAR ERO

Segons ha assegurat Garcia a Ràdio Móra d’Ebre el comitè té previst impugnar l’expedient la setmana vinent, ja que el termini finalitza el 23 d’abril.

16 treballadors s’acullen a l’intercanvi voluntari

D’altra banda Garcia s’ha mostrat satisfet després que 16 treballadors de més de 55 anys que no s’han vist afectats per l’ERO s’hagin intercanviat voluntàriament amb persones afectades

FRANCESC XAVIER GARCIA 3-4 INTERCANVI VOLUNTARI

Per tant aquests 16 voluntaris estaran a l’atur durant 2 anys amb la indemnització pertinent i després seran jubilats per l’empresa.

Imatge d'una de les concentracions de treballadors a la porteria d'ERCROS

Comments are closed.