Ràbia a Flix per la fi de l’ERO a ERCROS amb 75 acomiadaments

L’acord d’ERO a Flix acaba amb 75 acomiadaments i el descontentament de treballadors i flixancos. Una  notícia que no ha agradat als flixancos que l’han rebut amb ràbia e indignació. Marc Mur, alcalde de Flix lamenta que la resta de grups d’ERCROS signessin el divendres l’acord, remarcant que la lluita encara podia continuar.

D’aquesta manera l’expedient de regulació ha arribat al seu final amb aquests 75 acomiadaments a Flix: 61 treballadors que estan en operatiu i 14 prejubilats. Una decisió que no agrada als flixancos, un emocionat Marc Mur, alcalde de Flix, lamentava el dissabte en un ple extraordinari urgent, el tercer des que va començar tot, que la resta de grups afectats per l’ERO signessin l’acord el divendres:

MARC MUR 22-3 FI ERO FLIX

Segons Mur la lluita encara podia continuar, i ells estaven disposats a fer-ho, però un cop signat l’acord des de l’Ajuntament ja no s’hi pot fer res més. Davant d’aquesta situació Mur va plantejar un divorci entre ERCROS i Flix, instant als flixancos a deixar de nomenar-la la fàbrica i tractar-la com una empresa més de la població.

MARC MUR 22-3 NO DIRLI FABRICA

Una postura que va rebre el suport dels flixancos:

TREN 24-3 SUPORT FI ERO

D’altra banda els treballadors van desconvocar el divendres la vaga indefinida a la química. Per tant s’acaba una lluita de 33 dies en la que els flixancos s’han unit per defensar el futur del seu poble, una lluita que continuarà.

SAMSUNG SAMSUNG

 

Comments are closed.