Les Jornades Artur Bladé i Desumvila tanquen un primer cicle de 10 anys

Les Jornades Artur Bladé i Desumvila tanquen un primer cicle de deu anys en el que s’ha aconseguit el reconeixement de la figura de l’escriptor de Benissanet amb la reedició de la seva obra, entre d’altres aspectes. Comença una nova etapa en la que l’associació buscarà apropar-se a nous públics cercant nous formats.

Les Jornades Artur Bladé i Desumvila van arribar aquest dissabte a la seva desena edició. Ho van fer com és de costum a Benissanet, i aquest cop van contar amb la presència de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, encarregat de pronunciar la conferencia principal sobre Artur Bladé, l’Ebre i Catalunya. Un acte que va contar amb una gran afluència de públic que no es va voler perdre com Pujol parlava de l’escriptor de Benissanet:

JORDI PUJOL 24-3 ARTUR BLADE

Deu anys que tanquen un cicle en el que s’han aconseguit moltes fites, la creació del Centre Cultural Artur Bladé, la reedició de la seva obra completa amb 12 volums, la consolidació de la ruta literària a Benissanet així com la creació de la Beca sobre l’Obra i Figura de l’escriptor. Ara comença una nova etapa en la que l’Associació vol buscar noves fórmules. Mireia Granjé és la presidenta:

MIREIA GRANJE 24-3 JORNADES ARTUR BLADE

Les jornades van finalitzar, com ja és habitual, amb la lectura d’un fragment de l’obra de Desumvila transportant a tots els presents a les vivències de l’escriptor que tant va estimar aquest poble de la Ribera d’Ebre.

 

IMATGE NÚRIA GRAU

IMATGE NÚRIA GRAU

IMATGE NÚRIA GRAU

IMATGE NÚRIA GRAU

Comments are closed.