Arrenca la 3ª Biennal d’Art de Corbera d’Ebre

El dret a una vivenda digna es converteix amb el centre de la tercera edició de la Biennal d’Art de Corbera d’Ebre sobre els drets humans. La població de la Terra Alta donarà aquest dissabte el tret de sortida a un mes d’art al poble Vell amb l’obra de 34 artistes d’arreu del món.

D’aquesta manera la tercera Biennal d’Art de Corbera d’Ebre – Drets humans 2013 segueix amb la mateixa línea de les dos biennals anteriors, denuncianr a través de l’art qualsevol actuació que estigui en contra dels drets de les persones. Aquest cop n’han escollit un que sens dubte està a l’ordre del dia: el dret a una vivenda digna. Josep Cañada és el comissari de la biennal:

JOSEP CAÑADA 21-3 BIENNAL CORBERA

Una mostra d’art en la que hi podrem veure l’obra de fins a 34 artistes del territori, però també a nivell internacional, amb participants de l’Argentina, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta o Andalusia, entre d’altres. De fet alguns d’aquests estan realitzant aquests dies in situ la seva aportació a la biennal. Unes obres que estaran exposades a partir d’aquest dissabte en un escenari tant especial com és l’església del Poble Vell i que es podran visitar fins al 2 de juny.

SAMSUNG

 

 

Comments are closed.