La Ribera d’Ebre exigeix a Foment la millora de la N-420

La Ribera d’Ebre exigeix al Ministeri de Foment que realitzi les obres de conservació i millora a la nacional 420, en el tram que va de Móra d’Ebre a Falset.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va aprovar ahir per unanimitat una moció en la que demana a Foment que millor l’estat d’aquesta carretera. D’aquesta manera l’ens comarcal de la Ribera d’Ebre es suma a la iniciativa que ja va endegar el consell comarcal del Priorat, instant a Foment a millorar el ferm del tram Móra d’Ebre- Falset d’aquesta nacional 420 que es troba en molt mal estat. Una carretera que el president del consell a la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha qualificat de “camí de carro”, exigint a foment que s’encarregui de la seva conservació:

JORDI JARDI 21-3 MOCIO N-420

D’altra banda la sessió plenària d’ahir també va servir per aprovar per unanimitat les bases per a la concessió de subvencions per al reequilibri territorial comarca. Subvencions derivades del conveni anual amb ANAV i que s’adrecen als ajuntaments que no son beneficiaris de les subvencions estatals destinades a dotacions i inversions en infraestructures derivades de l’aplicació de plans d’emergència nuclear. L’import màxim de l’ajut pel 2013 és de 12.500 euros per municipi.

JORDI JARDI 21-3 BASES SUB EQUILIBRI TERRITORIAL

Un ple que va demanar, aquest cop també per unanimitat, el manteniment de la delegació de Tv3 a les Terres de l’Ebre.

SAMSUNG

 

Comments are closed.