El cabal de l’Ebre segueix superant la mitjana dels darrers 5 anys

El riu Ebre continua registrant un cabal superior a la mitjana dels darrers cinc anys, i situant-se també per sobre de la xifra del passat 2012. I és que al seu pas per Ascó es registren 1.150 metres cúbics per segon, quan l’any passat n’eren tant sols 147.

Seguim pendents del riu Ebre que aquests dies continua baixant amb un cabal superior a l’habitual. Segons informa la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre aquesta setmana el cabal ha tornat a superar la mitjana del període del 2008 al 2012, a la vegada que en aquests moments supera també la xifra de l’any passat.

D’aquesta manera al seu pas per Ascó es registren uns 1.150 metres cúbics per segon, mentre que en les mateixes dates de l’any passat aquest era de 150. El mateix es registra a l’alçada de Tortosa, on es baixen 1.130 metres cúbics per segon, mentre que els mateixos dies del 2012 en van ser 120.

Pel que fa a la situació dels embassaments, aquests es mantenen estables. Mequinença es troba al 91 % de la seva capacitat total mentre que Riba-roja es situa al 96.

SAMSUNG

Comments are closed.