Comença la vaga de fam dels regidors i alcalde de Flix mentre 170 persones han donat sang

L’alcalde i els regidors de Flix han començat una vaga de fam en contra de l’ERO que planteja l’empresa ERCROS i que a hores d’ara deixaria sense feina una seixantena de treballadors de la Ribera d’Ebre.

A les 7 de la tarda els 11 regidors i l’alcalde de Flix s’han tancat a la seu de l’ens municipal per segona vegada des que han començat les protestes en contra dels acomiadaments. Aquest cop, però, a més de tancar-se també han iniciat una vaga de fam coincidint amb la represa de les negociacions. Els membres del consistori s’han equipat amb sacs de dormir, mantes, aigua i refrescos, perquè estan convençuts que encara hi ha marge de maniobra. Marc Mur és l’alcalde de Flix:

Copy of MARC MUR 20-3 BAIXAR SALARI

Tot plegat quan demà es reemprenen les converses entre treballadors i direcció d’empresa. Unes negociacions que tenen de marge fins aquest divendres per arribar a un acord, si no s’aplicaria l’ERO tal i com es va presentar al principi, amb més de 150 acomiadaments.

I tot això quan unes 170 persones han participat en la donació massiva de sang a la Sala Ca Don Ventura, on s’han quedat sense bosses de donació per la gran afluència de veïns. Un acte que duia el lema “Abans que ERCROS ens la prengui, la donem” i en la que s’han recollit uns 85 litres de sang.

SAMSUNG

Comments are closed.