19ena Fira Bon Preu de Móra d’Ebre

La Unió de Botiguers de Móra d’Ebre va celebrar aquest dissabte la 19ena edició de la Fira Bon Preu. On els comerços assistents van oferir importants descomptes que van cridar l’atenció de milers de persones.

Un any més, èxit total en la Fira Bon Preu, que aquest any celebrava la seva 19ena edició. Una fira organitzada per la Unió de Botiguers i que busca dinamitzar el teixit comercial de Móra d’Ebre.

Els comerços que hi van participar, tot i reconèixer que la situació econòmica passa factura, es mostraven contents el línies generals. I es que els assistents, es van poder trobar amb grans descomptes que podien arribar fins al 70%.

La Presidenta de la Unió de Botiguers de Mora d’Ebre, Clara Rodríguez. Valorava molt positivament l’edició d’enguany.

RODRÍGUEZ 04-03 FIRA BON PREU

A més a més, com a novetat, aquest any va haver una exposició de vehicles i motos d’època, que va ser molt ben rebut per al públic assistent.

Durant el dia també es van dur a terme els tallers de manualitats i de maquillatge.

I per la tarda, es van donar els premis del concurs de dibuix infantil del Pom. On la Iman Hara de 5 anys, Lua Ruiz de 7 i Francesca Maurizi d’11, van rebre un premi de 20 euros cadascuna en vals de compra per a gastar en les botigues de la Unió de Botiguers de Móra d’Ebre.

Fira Bon Preu Móra d'Ebre 2-3-2013 FIRA BON PREU COTXES 2-3-2013 FIRA BON PREU 2-3-2013

Comments are closed.