1.200 persones a Barcelona en contra l’ERO de Flix

Uns 1200 veïns de Flix s”han desplaçat avui fins a Barcelona per protestar contra l”ERO presentat per l”empresa Ercros, que deixaria al carrer el 75% de la plantilla. 

Fins a 14 autocars han sortit aquest matí des de Flix per protestar davant la seu d’ERCROS per l’ERO presentat per l’empresa. Un ERO que asseguren que es presenta com un tancament encobert de la factoria i suposaria 156 acomiadaments directes i més de 100 d’indirectes. L’alcalde de Flix, Marc Mur, recorda que a més a més dels acomiadaments l’empresa deixa la contaminació:

MARC MUR 4-3 MANIFESTACIO

Els veïns de Flix denuncien que l’ERO d’ERCROS deixaria en una situació molt precària al poble on tothom té un gran lligam amb l’empresa. Així ho explica aquesta veïna de Flix:

VEINA 4-3 MANIFESTACIO

La protesta massiva a Barcelona ha deixat la majoria dels comerços de Flix amb les persianes baixades.

I en aquest sentit l’Ajuntament de Tortosa es posa al costat de Flix i debatrà una moció en contra de l’ERO d’ERCROS. 

El ple de l’ajuntament de Tortosa debatrà aquesta tarda una moció del PSC en suport dels treballadors de la fàbrica d’ERCROS a Flix. El portaveu socialista i ex -alcalde de Flix, Antoni Sabaté, ha recordat la importància de que totes les Terres de l’Ebre mostrin aquest suport en benefici de la cohesió territorial i del que això suposa per a l’economia local:

SABATEMOCIO ERCROS_04-03mp3

 

 

 

Comments are closed.