La Terra Alta aposta per l’enoturisme

La Terra Alta aposta per l’enoturisme per tal de crear sinergies entre dos sectors que es troben en creixement, el vi i el turisme rural. Un pla que es va redactar al 2012 i que s’anirà aplicant paulatinament a partir d’aquest any.

El vi és un dels productes estrella de la Terra Alta i que està registrant un clar potencial creixent. El mateix passa amb el sector turístic rural de la comarca. Una situació que el Consell Comarcal vol aprofitar per tal de crear sinèrgies entre tots dos aspectes implantant el que és l’assignatura pendent de la Terra Alta:  l’enoturisme. Carles Luz és el president comarcal:

CARLES LUZ 28-2 ENOTURISME

Entre les diferents accions que contempla el pla hi destaca la reubicació de l’oficina de turisme, seguir potenciant el treball entre sector públic i privat així com la implantació de noves tecnologies en la promoció turística.

El pla es va redactar durant el 2012, i un cop presentat es seguirà treballant a través del consell assessor del Terra Alta més per implicar-hi a més agents i anar-lo aplicant a la vegada que millorant.

SAMSUNG

Comments are closed.