Flix destrossat amb l’anunci de l’ERO

Flix totalment tocat amb l’anunci de l’ERO a la fàbrica ERCROS que suposarà la pèrdua de treball del 75% de la plantilla. Els veïns de la població de la Ribera d’Ebre es mostren abatuts davant la notícia. Mentre que el Comitè d’Empresa s’organitza i demana la implicació social per tal de mobilitzar-se.

CRO ADRIANA 21-2 ERO FLIX

La Ribera d’Ebre és una comarca eminentment industrial, i aquest ERO sens dubte és un cop fort i més concretament per la població de Flix, on gran part de les famílies depenen de la química ERCROS.

TREN 21-2 ERO FLIX

Davant d’aquesta situació, quin és el camí a seguir? Segons el president del consell comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, aquest és un cop mortal per Flix però creu que s’ha de seguir apostant per la línea industrial, ja que l’agricultura i el turisme no crearan tots aquests llocs de treball:

JORDI JARDÍ 20-2 INDUSTRIA

Des de l’ens municipal tampoc s’han quedat de braços creuats, de fet aquesta tarda tindrà lloc una sessió plenària extraordinària per tal de donar suport als treballadors de la fàbrica. Un ple que estarà acompanyat d’una concentració a la plaça de l’Església. Marc Mur és l’alcalde de Flix:

MARC MUR 20-2 PLE EXTRAORDINARI

Cal remarcar que el comitè d’empresa continua esperant una reunió amb la direcció de l’empresa per tal que aquest ERO es faci oficial. D’aquesta manera l’inici dels acomiadaments seria qüestió de dies.

ERO FLIX_2ERO FLIX_6ERO FLIX_3

Comments are closed.