Jun 17

El Marcador (17-06-19)

Al Marcador d’aquest dilluns hem repassat tota l’actualitat esportiva, amb la derrota del Jesús Catalònia al primer partit de la fase d’ascens a Segona Catalana, hem donat a conèixer les renovacions dels equips de casa nostra i alguns dels primers fitxatges.

Jun 17

Dígit – Belly Run amb Josep Piñol

Al Dígit d’aquest mes de juny, l’últim de la temporada, Albert Pujol ens ha portat un programa especial sobre el Belly Run, el joc arcade per aplicacions mòbils nascut a les Terres de l’Ebre i que té com a ambientació de cada pantalla un municipi de casa nostra. Un dels impulsors del joc, Josep Piñol, ens ha explicat com va nàixer aquesta iniciativa i quines han estat les claus del seu èxit.

Jun 14

Entrevista amb Sergi Borràs – Tastafruit

La Torre de l’Espanyol es prepara per acollir aquest dissabte el Tastafruit, la gran festa de la fruita dolça i els productes tradicionals de la Ribera d’Ebre. Arriba acompanyada de música, jocs infantils, tallers, concursos i la quarta fira de cervesa artesana. N’hem parlat amb el regidor de turisme, Sergi Borràs.

Sergi Borràs
Jun 14

Avantmatx amb Francesc Sabaté, president del CE Ginestar (14-06)

A l’Avantmatx hem repassat l’actualitat del futbol territorial, amb la decisió de la Federació de donar el vist-i-plau a l’ascens directe del CE Perelló i la promoció d’ascens del Jesús Catalònia.

Hem parlat amb el president del CE Ginestar, Francesc Sabaté, sobre la temporada de l’equip masculí i femení i sobre el centenari del club, que se celebra enguany.

Jun 14

Entrevista a Francesc Esteve i Romina – Un riu d’art a Riba-roja d’Ebre

Riba-roja d’Ebre organitza un any més el certamen ‘Un riu d’art’, un festival d’art urbà on, enguany, s’han rebut més d’una seixantena de propsotes i s’han seleccionat fins a nou intervencions d’artistes locals, nacionals i també internacionals, que estan materialitzant ja les seves obres a diferents racons del municipi. Al programa d’avui ens ha visitat el regidor en funcions i director del Riu d’Art, Francesc Esteve, i la Romina, una artista xilena que està construint una de les obres a Riba-roja.

Jun 13

Fet a Casa – Aida Mateo, de Nina Priorat

Al programa Fet a Casa hem conegut la iniciativa de Nina Priorat, una empresa de Cornudella de Montsant que es dedica a la producció de cosmètics a partir de productes naturals quilòmetre zero, com pot ser l’oli d’oliva, el raïm o l’avellana. Estan situats a Cornudella de Montsant i, amb només 26 anys, l’Aida Mateo està al capdavant de l’empresa, que comercialitza a través d’establiments i també a través d’Internet. En els últims mesos ha crescut l’interès pels productes i ja es preparen per fer el salt al mercat europeu.

Aida Mateo, de Nina Priorat
Jun 12

Fil Directe amb Gemma Carim, alcaldessa de Vinebre i presidenta en funcions del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

A l’últim Fil Directe abans de la constitució dels Ajuntaments, ens ha visitat l’alcaldessa de Vinebre i presidenta en funcions del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Hem pogut parlar sobre els projectes pels propers quatre anys al municipi de Vinebre, de la situació de la comarca durant l’últim anys, dels abocadors de Riba-roja d’Ebre i Tivissa i dels reptes de la comarca durant el proper mandat.

IMATGE AJUNTAMENT VINEBRE