Ago 04

L’Ajuntament de Móra d’Ebre suspèn la Festa Major

L’Ajuntament de Móra d’Ebre ha suspès la Festa Major d’estiu a causa de les afectacions de la Covid19. Al magazine d’avui dimarts (04-08-2020) n’hem parlat amb l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, que ha destacat la impossibilitat de complir amb les mesures de seguretat necessàries per minimitzar el risc de nous contagis. Aquest mes d’agost també s’han suspès les Festes Majors a altres localitats com Móra la Nova, Flix, Ascó o Riba-roja d’Ebre.

Foto: Arxiu
Ago 03

Entrevista a Jordi Rius, secretari de la DO Terra Alta, sobre la verema i les afectacions de la Covid19 al sector del vi

Al programa d’avui hem parlat sobre la verema que començarà a finals d’aquest mes d’agost a la Terra Alta i també de les afectacions que ha tingut la Covid19 sobre els cellers de la comarca. Ho hem fet amb el secretari de la Denominació d’Origen Terra Alta, Jordi Rius.

Foto d’arxiu de Jordi Rius
Jul 31

Fem Territori – oliveres i oleoturisme (31-7-20)

FEM TERRITORI. Al programa d’aquesta setmana que t’oferim les emissores de la SER a les Terres de l’Ebre amb el suport de l’IDECE hem fet territori a través de les oliveres monumentals i mil·lenàries de les Terres de l’Ebre i hem conegut les propostes d’oleoturisme de les comarques ebrenques.

IMATGE VIU L’EBRE. Olivera mil·lenària a Ulldecona.
Jul 31

Informatiu HORA MÓRA D’EBRE amb Francesc Xavier Moliné – covid19 (31-7-20)

INFORMATIU HORA MÓRA D’EBRE. A l’informatiu d’aquest divendres hem conversat amb l’alcalde de Móra la Nova, Francesc Xavier Moliné, sobre quina és la situació al municipi després d’haver-se detectat diversos casos de covid19 en la última setmana.

IMATGE D’ARXIU. Francesc Xavier Moliné als estudis de Ràdio Móra d’Ebre SER.
Jul 30

Entrevista Joaquim Paladella – verema Batea (30-7-20)

HORA MÓRA D’EBRE. Al magazine d’aquest dijous hem conversat amb l’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, sobre la campanya de la verema que el municipi de la Terra Alta està a punt d’afrontar. Paladella demana als cellers que intentin apostar per la verema mecànica i a la Generalitat un protocol específic per prevenir contagis de la covid19.

IMATGE D’ARXIU. Joaquim Paladella als estudis de Ràdio Móra d’Ebre SER.
Jul 29

Entrevista Montse Perelló – Nits a la Baranova (28-7-20)

HORA MÓRA D’EBRE. Aquest dissabte 1 d’agost Tivissa dóna el tret de sortida a les Nits a la Baranova amb la nit lírica de la mà de la soprano darmosana Sara Sara Bloanch, el baríton Carles Pachón i Josep Buforn al piano. L’alcaldessa, Montse Perelló, ens en explica tots els detalls.

IMATGE D’ARXIU. Presentació de les Nits a la Baranova de Tivissa (juliol 2020).
Jul 28

Entrevista Edu-Art Wallaman – “Sven und Sabrina” (28-7-20)

HORA MÓRA D’EBRE. Al programa d’aquest dimarts hem parlat de cinema amb el jove de constantí Edu-Art Wallaman que des d’Alemanya ha produït el curt “Sven und Sabrina” on hi participa posant la música la morenca Andrea Pedret. El curt s’estrena finalment aquest divendres i l’Edu ens en dóna tots els detalls.

CARTELL curtemetratge Sven und Sabrina de Edu-Art Wallaman.